Vaxning

depileve- Lycons Nordic Vax Salong Care Stockholm

Vaxning som sådan kommer ursprungligen från mellanöstern, där den vanligaste metoden för vaxning som utfördes i hemmet av kvinnorna var med remsor av lakan och sockervax.

Detta var (och är fortfarande) en ceremoni som utfördes innan giftermål för kvinnan att göra sig fin inför mannen. Idag är det ett faktum att om man börjat vaxa sig vill man inte sluta! Just sockervax är milt mot huden, men inte speciellt effektiv.

Därför har det utvecklats nya vax sorter som har alla egenskaper som man vill att ett vax ska ha. Vi håller oss alltid uppdaterade och använder det vax som vi anser vara det bästa.

På Salong Care skönhetssalong i Tyresö kan man utföra flera olika sorters vaxning. Bikinivaxning, brasiliansk vaxning och mycket mer!

 

Vaxning 

Erbjudande

Ord.Pris

Brasiliansk Vaxning 

650

900

Vaxning, hela ben

450

800

Vaxning, halva ben

250

450

Vaxning, bikinilinje

240

360

Vaxning, bikinilinje & hela ben

650

1100

Vaxning, rygg fr.

300

550

Vaxning, armar

250

450

Vaxning, Axil

250

450

Vaxning bröst, mage fr.

480

850

Vaxning av näsa och öronen

250

400

Vaxning av näsa 

150

250

Vaxning av  öronen

150

250

När sommaren nalkas börjar man tänka på hudvård och att vaxa. Det är viktigt med hårborttagning på alla de ställen där det kan synas, vare sig man väljer permanent hårborttagning eller utför det regelbundet. Vaxning går snabbt och är ett effektivt sätt att ta bort hår. Det är bäst att gå till en skönhetssalong om man vill vaxa kroppen, det brukar vara mindre smärtsamt och mer effektivt.

Man kan använda olika sorters vax för att ta bort hår, det är ett effektivt hårborttagningsmedel. Det vanligaste är kallvax och varmvax. Varm vax måste värmas upp i mikrovågsugn eller varmt vattenbad innan man använder det. Kallvax måste också värmas upp lite, men det brukar räcka med att man gnuggar det mellan händerna. Det finns även vattenlösligt vax som är lite lättare att torka av huden om det skulle sitta kvar rester.

Salong Care skönhetssalong i Tyresö kan man utföra flera olika sorters vaxning. Bikinivaxning, brasiliansk vaxning och mycket mer. Man kan vaxa vilken del av kroppen man vill. Brasiliansk vaxning innebär i princip att man vaxar de intima delarna. Vissa väljer att vaxa också mellan skinkorna, det beror lite på vilken typ av bikini man använder. Denna typ av hårborttagning har blivit mycket populär på sista tiden. Andra väljer att bara göra en bikinivaxning, och låter resten sitta kvar. Permanent hårborttagning tar lite mer tid, men i gengäld slipper man tänka mer på att vaxa.

När det kommer till hudvård och hårborttagning är det viktigt att man väljer en skönhetssalong som är ren och hygienisk. Hos Salong Care sätter man renlighet mycket högt. Kunderna kan vara säkra på att allt utförs enligt hög standard. Man använder hårborttagningsmedel av bra kvalitet, som inte irriterar huden i onödan.

Det är klart att man kan försöka ta bort hår själv. Man kan köpa hårborttagningsmedel och göra det hemma. En del försöker sig till och med på bikinivaxning och brasiliansk vaxning. Men det är så mycket skönare att gå till Salong Care och bara slappna av. De kan ta hand om all hudvård, och mycket mer. Man kommer garantert ut efter ett besök med mjuk, fin hud.

Efter behandling

En vanlig reaktion efter  vaxning är en lindrig rodnad men som oftast är övergående inom 48 timmar. Om du efter behandlingen är orolig eller har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.
Du bör undvika att sola, bada eller träna minst 24 timmar efter din brasilianska vaxning eller så länge du har en ev rodnad.

 

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.