Manikyr & Pedikyr

 

 

 

 

 

 

Vi tar hand om dina händer!
Vackra och välskötta händer ger ett gott intryck!
En välgörande behandling som återfuktar huden och ger händerna näring och lyster.

Spa Manikyr, behandlingen omfattar lavendelbad , nagel och nagelbandsvård, handpeeling, massage och lackning.

Lyx Spa Manikyr
Vår Lyx-Spa inkluderar behandling med varmt paraffin som i åratal har använts med framgång. Behandlingen minskar muskelsvullnad, ledinflammationer, ökar blodcirkulationen och stärker bindväven och även hjälper mot torr och skrovlig hud.Vi utför behandlingen på friska händer.

Fötterna behöver omsorg!
En uppfriskande behandling av fötter och vader!
Spa Pedikyr, behandlingen börjar med ett ljummet bad med mineralrikt badsalt och välgörande oljor. Efter att avlägsnat förhårdnader får fötterna en peeling som följs av nagel och nagelbandsvård och avslutas med en skön och avkopplande massage upp till vaderna.

Lyx Spa pedikyr, vid önskemål av vår Lyx Spa pedikyr ingår behandlingen med varmt paraffin som i åratal har använts med framgång.
Behandlingen minskar muskelsvullnad, ledinflammationer, ökar blodcirkulationen, stärker bindväven och förbättrar cellernas ämnesomsättning. Denna behandling är även mot torr och skrovlig hud. Vi utför behandlingen på friska fötter.

Manikyr & Pedikyr

Erbjudande

Ord.Pris

Torr Manikyr 150 280
Manikyr – Lyx  400 750
Manikyr – Mini  300 500
Manikyr – Spa  400 700
Torr Pedikyr inkl. lack 200 230
Fotvård
600 980
Pedikyr
500 850

Vad är då den största skillnaden mellan en traditionell skönhetssalong och ett kombinerat spa och skönhetssalong?

Hos skönhetssalongen Salong Care Tyresö i Stockholm lär du dig snabbt vad det innebär när du beställer tid för nagelvård eller pedikyr.
Där kan du nämligen välja mellan: fransk manikyr, spa manikyr, spa pedikyr och helt vanlig nagel manikyr.
Det finns många anledningar att besöka det här  skönhetssalongen, inte bara för alla de olika fotvårdsbehandlingarna utan helt enkelt för att prova på något nytt!
Handen på hjärtat: När besökte du senast en spa och skönhetssalong och bara njöt av en manikyr eller pedikyr av det slag som erbjuds av Salong Care i Tyresö/Stockholm?

En av de stora skillnaderna du kommer att märka när du besöker nämnda spa och skönhetssalong är det stora utbudet av tjänster och behandlingar. Det finns inte två skönhetssalonger som liknar varandra utan alla har sitt eget upplägg. Man kan därför inte bara gå in på en skönhetssalong och förvänta sig att den har alla tjänster som finns att uppbringa; snarare är det nog så att de allra flesta erbjuder ett urval av olika behandlingar.
Ett gott råd är att du först förvissar dig om att de verkligen har nagelmanikyr eller fotvård på behandlingar, om det är det som du eftersöker.
Normalt har de allra flesta skönhetssalonger i alla fall hårvård och hårfrisering samt olika typer av ansiktsbehandlingar precis som Salong Care i Tyresö/Stockholm har.

Vad är då den största skillnaden mellan en traditionell skönhetssalong och ett kombinerat spa och skönhetssalong?

Det verkar helt enkelt vara själva miljön som fäller avgörandet: Till skillnad från en traditionell skönhetssalong blir du omhändertagen på ett annat sätt hos ett kombinerat spa och skönhetssalong som Salong Care i Tyresö – du blir helt enkelt ompysslad!  På en vanlig skönhetssalong eller hårfrisering verkar det enda viktiga vara att få in så många kunder som möjligt. På ett kombinerat spa och skönhetssalong är du i centrum och får all uppmärksamhet.

Vilka andra tjänster kan man hitta där?
Förutom den ovan nämnda spa manikyren och spa pedikyren, kan man få hårvård av alla slag.
Klippning och olika typer av hårbehandlingar som färgning, permanent, slingor och till och med hårförlängning.
Ansikte och ansiktsbehandlingar hamnar så klart i fokus. Här finns olika typer av lyxiga spa ansiktsbehandlingar till hårborttagningsmetoder och olika metoder att snygga till eller få bukt med ögonfransar och ögonbryn och då inte minst så kallad kosmetisk tatuering.

När det så kommer till nagelvård, finns det ett otal behandlingar utöver de redan nämnda:
fransk manikyr, spa manikyr och spa pedikyr: Du även få nageldekorationer och nagelförlängningar också, kom till oss på Salong Care i Tyresö och få bästa mögliga tjänst inom pedikyr och manikyr.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.