Hudbehandlingar

Vi har

* Ansiktsbehandling

* Trådning

* Frans & Bryn

 

Huden utsätts ständigt för angrepp och behöver förutom den dagliga vården en riktig djuprengöring och tillförsel av extra näring då och då.

Beauty Spa paraffinbehandling, för ansikte är den perfekta tilläggsbehandlingen för nästan alla hudtyper. Stimulerar hudens blodcirkulation, förbättrar cellernas ämnesomsättning, och minskar torra fläckar.

Trådning är en urgammal hårborttagningsmetod som tros härstamma från Indien, för att sedan sprida sig till mellanöstern och Afrika. Man använder sig av en ren, tunn, tvinnad bomullstråd, som rullas över ovårdade hårlinjer T.ex. ögonbryn, överläpp och haka. Denna traditionella behandling har stor popularitet i västerländska länder av en rad anledningar. Till skillnad från pincetten där enstaka hårstrån dras ut, kan tråden dras bort en hel rad, vilket resulterar i en jämnare linje. Eftersom översta hudlagret inte skalas bort, är trådning ett alternativ för de med känslig hy. Trådning sätter igång blodcirkulationen, vilket har en positiv effekt på huden och med tråd avlägsnas hela hårstrået utan att skada roten eller öka risken för grövre och mörkare hårväxt.

Brynformning och Frans och brynfärgning,  När vi formar dina bryn använder vi oss av trådning, pincett.

Vill du ge ditt ansikte ett lyft? Då är färg för fransar och bryn ett bra sätt. Vi är duktiga på att se vilken färg och nyans just du passar i. Vi har möjllighet att göra dina fransar och bryn ljusare, svarta, bruna, ljusbruna, rödbruna, gråa, och gråsvarta, det du önskar.

 

Ögon Brynformning- Salong Care Trådning-Salong Care-Tyresö Trådning-Salong Care-Tyresö-Stockholm Ansiktsbehandling-Salong Care Frans & Brynforming-Salong Care Ansiktsbehandling-Salong Care Trådning-Salong Care jpg Ansikt trådning-Salong Care (kopia) vaknavacker_AS-Eye-a page_155376635 201072323911_660976_420_175030397 10504211

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.