Trådning

Trådning är en urgammal hårborttagningsmetod som tros härstamma från Indien, för att sedan sprida sig till mellanöstern och Afrika. Man använder sig av en ren, tunn, tvinnad bomullstråd, som rullas över ovårdade hårlinjer T.ex. ögonbryn, överläpp och haka. Denna traditionella behandling har stor popularitet i västerländska länder av en rad anledningar. Till skillnad från pincetten där enstaka hårstrån dras ut, kan tråden dras bort en hel rad, vilket resulterar i en jämnare linje. Eftersom översta hudlagret inte skalas bort, är trådning ett alternativ för de med känslig hy. Trådning sätter igång blodcirkulationen, vilket har en positiv effekt på huden och med tråd avlägsnas hela hårstrået utan att skada roten eller öka risken för grövre och mörkare hårväxt.

Trådning

Erbjudande Ord.Pris
Trådning hela ansikte, formning och färgning av ögonbryn  350 650
Trådning hela anskikte, formning av ögonbryn  300 550
Trådning överläpp 100 180
Trådning överläpp, forma ögonbryn  200 380

Man kan vara hur snygg och välsminkad som helst. Om inte ögonbrynen är perfekt formade, riskerar man att ge ett dåligt intryck. Det är lika viktigt att fixa ögonbrynen som allt annat man gör innan man går ut. Man säger att ögonen är själens spegel, och man vill ju att folk ska se något bra när de ser på ens ögon. Det är därför grundläggande att plocka ögonbrynen.Hårstråna växer inte ut lika fort heller med trådning. Trådning är inte bara bra för att noppa ögonbrynen, utan kan även användas på andra delar av ansiktet.

 

Man kan gå till väga på olika sätt för att få perfekt formade ögonbryn. Det vanligaste är kanske att noppa ögonbrynen, med en pincett. Det kan vara lite svårt att få till den rätta bågen på ögonbrynet om man gör det själv. På hårsalonger är de vana vid att plocka ögonbryn och kan göra det mycket bättre än hemma. Man plockar ett hårstrå i taget, rycker upp det med roten. En del tycker att det kan vara lite smärtsamt, speciellt om man har många extra hår.

Ett annat alternativ när man vill fixa sina ögonbryn är trådning. Det är en metod som använts i tusentals år i andra länder, och som nu har blivit mycket populärt i Sverige. Det går till så att man rullar en hårt tvinnad bomullstråd över det område av ögonbrynet som man vill noppa. Istället för att dra ut hårstråna ett och ett kan man på detta sätt dra bort en hel rad. Detta ger perfekt formade ögonbryn som är helt jämna. Det är ett lite mildare sätt att plocka ögonbrynen på och passar utmärkt för de som har känslig  hy. Hårstråna växer inte ut lika fort heller med trådning. Trådning är inte bara bra för att noppa ögonbrynen, utan kan även användas på andra delar av ansiktet.

Färgning av ögonbryn är också ett sätt att förnya sig. De som är mycket blonda, till exempel, kan dra nytta av att färga ögonbrynen lite mörkare. Det är lättare att färga ögonbrynen än att fylla i med en penna varje dag. Men även när man färgar håret ska man tänka på att ögonbrynen ska passa ihop med den nya hårfärgen. Om man färgar ögonbrynen vid samma tillfälle som man färgar håret, på en hårsalong, kan man vara på den säkra sidan med nyanserna. Helhetsintrycket blir mycket bättre om man fixar ögonbrynen samtidigt som man gör något åt håret. På Salonge Care kan man både färga och plocka ögonbrynen.

Om man tar hand om sina ögonbryn kommer man att se välvårdad ut. Vare sig man väljer att trådning eller att noppa ögonbrynen blir resultatet det samma. regelbundet fixar ögonbrynen. För att få perfekt formade ögonbryn är det viktigt att vända sig till rätt personal. De vet vad de håller på med. Många har en bra grundutbildning inom skönhetsvård. Men de har även erfarenhet, något som är minst lika viktigt. På Salong Care i Tyresö finns det flera duktiga tjejer. Faktum är att man kan få komplett service hos dem. Klippa håret, trådning, färgning av ögonbryn och mycket mera. Det är inte alls svårt att boka tid. Man kan göra det både via telefon och på nätet. Det är också lätt att beställa tid hos en speciell tjej, om man önskar det. De kommer att göra allt de kan för att man ska komma ut som en ny person, avslappnad och nöjd.

 

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.